Wimbledon

Komoly potenciált érzünk ebben a 2.40-es tippben

 • Cesc18

Viszonylag konkrét elképzelésünk van, hogy mi fog történni Lorenzo Musetti és Taylor Fritz negyeddöntőjén.

Szerdán az alsó ág két negyeddöntőjével folytatódnak a wimbledoni küzdelmek, avagy Lorenzo Musetti és Taylor Fritz, illetve Alex de Minaur és Novak Djokovics feszülnek egymásnak. Utóbbi váltja ki talán a nagyobb érdeklődést, de őszintén szólva mi abba a meccsbe nem merünk belenyúlni, az olasz-amerikai párharc kapcsán viszont konkrét elképzelésünk van a mérkőzés alakulását illetően. 

{"headTitle":"Lorenzo Musetti - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Musetti","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Fritz","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

Az biztos, hogy bármelyikük is nyer majd, először játszhat Grand Slam-elődöntőt. Musettinek már ez a negyeddöntő is pályafutása eddigi legjobb major szereplése, míg Fritz ugyan játszott már korábban három negyeddöntőt, de kétszer Djokovicstól, míg egyszer Nadaltól kapott ki. Az amerikainak tehát nagyon érik már egy elődöntő és kicsit sem lenne meglepő, ha ez Wimbledonban jönne össze, hiszen a mezőny egyik legjobb füves pályás teniszezőjéről beszélünk. 

Musetti esetében nem feltétlenül volt benne a pakliban egy ekkora menetelés, de nagyszerűen használta ki, hogy erről az ágról idejekorán búcsúzott Andrey Rublev, Stefanos Tsitsipas és Seb Korda is. Az olasznak így gyakorlatilag egy top 50-es ellenfele volt, az alapvetősen salakos Luciano Darderi. Ahhoz képest egyébként, hogy milyen barátian alakultak Musetti szempontjából a dolgok, annyira nem ment neki egyszerűen, hiszen minimum egy szettet minden körben veszített, a már említett Darderi ellen például 1-2-ről kellett kapaszkodnia.
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Tény, hogy Musettinek könnyű ága volt, de azért azt ne felejtsük el, hogy Wimbledon előtt Queen's Clubban döntőzött, Stuttgartban pedig elődöntőzött, tehát összességében egy nagyon komoly füves idényt fut és tele önbizalommal játszik. Fritz ellen azonban nem lesz egyszerű borítani a papírformát, miután az amerikai az első szervák után elképesztően hatékony és alapvetően sokkal jobb tenisze van fűre, mint az olasznak. Két éve ez már szépen kirajzolódott, hiszen akkor a wimbledoni első körben találkoztak és Fritz sima 6-4, 6-4, 6-3-ra nyert. 

Ennyire most nem biztos, hogy le tudja dominálni Musettit, aki ebben a füves pályás idényben sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint az akkoriban. Fritznek van a több vesztenivalója a három elbukott GS-negyeddöntője után, de a Zverev elleni nyolcaddöntőben komoly erőt mutatott 0-2 után, így szerintünk mentálisan megbirkózik ezzel a feladattal is. 

Tippünk, hogy Fritz nyer, de nem lesz nagyon egyoldalú a meccs.

{"headTitle":"Lorenzo Musetti - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fritz nyer és játékok száma 38.5 felett","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

⭐️🍀 Játssz a Vegas.hu-n Te is! 🍀⭐️

 

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Akár 50. 000 HUF üdvözlő sportfogadás bónusz 🎁
   

 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Bankkártya, Paysafecard, Skrill gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Vegas.hu mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Cash out, Fogadáskészítő, Korai kifizetés, Szuperfokozó, 0:0-s pénzvisszafizetés 🏆🔝

   

>>Vegas.hu számlanyitás<<