EURO 2024

Nehéz legyinteni erre az oddsrakétás szorzóra?

Nagyon csábító szorzó érhető el a szerdai Tippmixpro Oddsrakétában a holland-angol elődöntőre.


>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


Szerda este eldől, hogy ki lesz az ellenfele a spanyoloknak a vasárnapi Európa-bajnoki döntőben. Hollandia 1988-ban jutott be utoljára a döntőbe, akkor pedig meg is nyerte a kontinenstornát, míg Anglia négy évvel ezelőtt vívott utoljára Eb-finálét, hogy aztán elveszítse azt egy tizenegyespárbajban Olaszországgal szemben. 

A második mérkőzés esélyeiről már több cikkünkben is foglalkoztunk, többféle megközelítést is igyekeztünk bemutatni, így olvashattok szögletes vagy éppen lapos tippötleteket is. 

Ezúttal viszont a Tippmixpro Oddsrakétáját vesézzük ki. Gyorsan az elején le is szögezzük, hogy egy szimpla gólos overes fogadásra 3.50-es oddsot kapni nagyon baráti. Persze ez most nem véletlen, ugyanis az angolok meccsei eddig finoman szólva sem a gólokról szóltak ezen az Eb-n. 

Ennek megfelelően nagyon alacsonyra is sikerült meghúznia a fogadóirodáknak a gólokra vonatkozó alatt/felett határokat.

A holland-angol elődöntő egál határa +/- 2 gól, a két és fél gól feletti opció pedig átlagosan 2.60-as szorzót fizet. 

 

Ebből is látszik, hogy ez az elődöntő (sem) a gólokról szólhat, az előzetes várakozások szerint. Ugyanakkor, ahogy előzetes anyagunkban is fogalmaztunk, a holland csapatról nehéz elképzelni, hogy feladná az identitását, így bunkerfocit tőlük biztos nem várunk, ez pedig Angliának sem jön majd rosszul. 

Akárhogy is, a gólokra tenni egyértelműen rizikós fogadás ezen a meccsen, viszont a mérleg nyelve minden fogadásnál az odds, és ez a mostani odds már azért szép kis értékes tartogat magában. 

Ti megjátszanátok ezt az Oddsrakétát? 

{"headTitle":"Hollandia - Anglia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legalább három gól lesz a rendes játékidőben ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}