Copa América

Íme a finálé oddsai, amely simán végződhet meglepetéssel

  • varin

A legjobb védelem és a legjobb támadósor feszül egymásnak a Copa América döntőjében.

Kialakult a döntő párosítása a Copa Américán, mindkét ágról talán a legjobb teljesítményt nyújtó csapat jutott be. Nem is véletlen, hogy bár az argentinok a torna címvédői, Kolumbiát sem írják le a fogadóirodák, így egy remek kis fináléra van kilátás. De azért röviden ejtsünk szót a bronzmeccsről is.

4407874

4407875

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezik a bronzmeccset, hétfőn hajnalban pedig a finálét, ahol eldől, hogy sikerül-e Lionel Messinek rangos trófeával a zsebében visszavonulnia a válogatottságtól. Először azonban vár még ránk a csalódottak csatája, bár élünk a gyanúval, hogy ez Kanadára egyáltalán nem igaz.

Jesse Marsch fiai remek tornát futottak, és csupán Argentína tudta legyőzni őket, egy bronzérem pedig alighanem nagyobb eufóriát okozna számukra, mint mondjuk az argentinoknak a címvédés. Uruguay ezzel szemben aligha tudja majd leplezni csalódottságát, amely már az elődöntő lefújását követően is látható volt. Darwin Nunezék és a kolumbiai fanok egymásnak estek, a Liverpool csatára pedig kapott is egy izmos tockost.

 

 

Uruguay mindenesetre egyértelmű favorit, de nem biztos, hogy be merjük húzni a Celestét erre a meccsre, pláne ha például Nunezt eltiltják...

Már az oddsok alapján is sokkal érdekesebb lehet a finálé, hiszen a favorit Albiceleste háromesélyes győzelmére @2.36-ért fogadhatunk éppen a Vegason. Érdekesség, hogy Kolumbiát az immáron 28 meccs óta tartó veretlenségi szérián éppen Argentína indította el egy 1-0-s sikerrel, így szépen keretbe foglalhatná ezt a több, mint két évet, ha megint nyernének Messiék.

Emellett is van miért visszavágnia Jameséknek, hiszen a legutóbbi Copa elődöntőjében éppen Argentína múlta felül Kolumbiát, ám ne felejtsük el, ekkor a veterán 33 éves játékos még száműzetését töltötte. Az immáron 6(!) gólpassznál járó Rodríguezzel a fedélzeten lehet esélye a trónfosztásra a Kávétermesztőknek.

{"headTitle":"Ki nyeri a Copa Américát?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Argentína","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Kolumbia","odds":"2.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}