EURO 2024

Nem meglepő kit favorizálnak, itt vannak az Eb-döntő oddsai

  • mr.blonde

Anglia-Spanyolország döntőt rendeznek vasárnap a németországi Európa-bajnokságon.

Szerdán este Anglia egy 90. percben született góllal 2-1-re legyőzte Hollandiát, így eldőlt, hogy angol-spanyol döntőt rendeznek a 2024-es Európa-bajnokságon. A döntőbe jutott válogatottak közül egyértelműen a spanyol nemzeti együttes mutatta a jobb és meggyőzőbb teljesítményt, hiszen a hispánok eddig mind a hat mérkőzésüket megnyerték, amivel rekordot is állítottak. 

Anglia viszont nagyon szenvedős meccseket játszott ezen a tornán és a szlovákok, a svájciak vagy éppen a hollandok ellen is némi szerencsére volt szükségük a továbbjutáshoz. 

Az Eb-n mutatott játék alapján tehát kijelenthető, hogy Spanyolország jobban rászolgálna a végső sikerre, de ez semmit nem számít, hiszen 'puszira' senki nem osztogat Eb-címeket. 

{"headTitle":"Spanyolország - Anglia - Ki nyeri az Eb-t? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A fogadóirodák is kihozták az első szorzóikat a vasárnapi fináléra. Enyhén ugyan, de van favoritja a bukmékereknek, Spanyolország győzelme ugyanis jóval kevesebbet fizet, mint Anglia sikere. A Ki nyeri piacon 1.68-as oddsot kapunk a spanyolokra és 2.22-es oddsot az angolokra a Vegasnál, ezek a szorzók pedig jóval magasabbak most, mint a másik honi fogadóirodánál. 

Háromesélyesben viszont már a Tippmixprón érdemes fogadni, hiszen az 1X2-es piacokon ott magasabbak a szorzók. Cikkünk írásának pillanatában a spanyolokra 2.47-es, az angolokra 3.50-es oddsot kínálnak a TMP-nél. 

{"headTitle":"Spanyolország - Anglia - Rendes játékidő ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"2.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Érdekesség, de talán nem véletlen, hogy a legutóbbi két Európa-bajnokság döntőjén nem született döntés a rendes játékidő letelte után. 2016-ban a portugál-francia finálé 0-0-s döntetlent hozott, majd a hosszabbításban a már Cristiano Ronaldo nélkül játszó luzitánok a csereként beálló Eder góljával megnyerték a tornát. 

A 2020-as tornán, amit a koronavírus miatt 2021-ben rendeztek meg, az Anglia-Olaszország döntő ért véget 1-1-es döntetlennel, majd végül az olaszok tizenegyesrúgások után legyőzték a Wembleyben az angolokat. 

A 2024-es döntőre a döntetlen mindkét magyar bukmékernél 2.90-es szorzót fizet. 

 

 

[4043985] 2024-07-14 21:00:00 Spanyolország - Angliax;