Konferencia Liga

Naná, hogy a legizgalmasabb csütörtöki meccsre is van tippünk!

  • Tomihmv

Ami nem más, mint egy máltai és egy San Marino-i gárda Konferencia Ligás találkozója.

Számtalan meccset rendeznek a Konferencia Liga 1. selejtezőfordulójának csütörtöki "odavágós" napján, melyek közül a Floriana és a Tre Penne ütközetére is fogadunk. A meccsnek a hazaiak, vagyis a máltaiak az esélyesei, mindössze 1.11-szeres pénzt fizet rájuk a Tippmixpro.

Csapathírek

A Floriana az elmúlt idényben a második helyen végzett a máltai bajnokságban, ahogyan a Máltai Kupában is az ezüstérem jutott számára. 

A nemzetközi kupaporondra egy év kihagyást követően tér vissza, legutóbb a moldovai Petrocub ellen esett ki a KL-ben, méghozzá úgy, hogy hazai pályán gól nélküli remit játszott ellene, idegenben pedig 1-0-ra veszített.

A Floriana egyébként a második legerősebb máltai alakulatnak számít, a Transfermarkt mértékadó portál szerint 3,75 millió eurót ér a kerete, amelyben nem volt túl nagy mozgás a nyáron.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<


A Tre Penne a San Marino-i bajnokság alapszakaszában a harmadik helyen végzett, de a rájátszásban megcsípte a második pozíciót, így a Virtus után (amely csapat kedden 7-1-re kapott ki hazai pályán az FCSB-től a Bajnokok Ligájában) a második legjobb gárda a miniállamban. Bár papíron, vagyis a Transfermarkt adatai szerint, a legerősebb keretet (1,18 millió euró) tudhatja magáénak hazájában (amelyben alig volt változás a holtszezonban)...

Akinek ismerősen cseng a csapat neve, az minden bizonnyal onnan lehet, hogy zsinórban hatodik éve kvalifikálta magát a nemzetközi kupaporondra a Tre Penne, igaz, mindebben nem volt olyan sok köszönet. Tavaly például a BL-ben kezdték a San Marino-iak, méghozzá az előselejtezőben, ahol 7-1-re (!) kaptak ki a Breidabliktól. Így átestek a KL-be, ahol a Valmiera ellen hazai pályán 3-0-ra, míg idegenben 7-0-ra (!) veszítettek...

Mire érdemes fogadni?

Ahogy válogatott, úgy klubszinten is a San Marino-i csapatok képviselik a leggyengébb játékerőt Európában. S habár a máltaiak sem olyan nagy spílerek (kedden például a Hamrun 1-0-ra kikapott hazai pályán a BL-ben a gibraltári Lincolntól), azért jelentős minőségbeli különbség van a felek közt a hazaiak javára.

Amely szerintünk ki is jön az odavágón. A hendikephatárok viszont már kezdenek torzulni, így arra fogadunk, hogy a hazaiak nyernek és több, mint 3,5 gól születik a találkozón, amit például már egy 3-1-es eredmény is zöldítene.

{"headTitle":"Floriana - Tre Penne","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Floriana nyer és több, mint 3,5 gól","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4507268] 2024-07-11 19:00:00 Floriana - Tre Penne Galazzanox;