Konferencia Liga

Két tippet hozunk a Konferencia Ligából

  • Cipolla

A georgiai és az albán csapat összecsapására néztünk ki két tippet a Konferencia Ligából.

A csütörtöki Konferencia Liga nagyüzemből a Torpedo Kutaisi - Tirana találkozóra is kinéztünk egy tippet, ahol a georgiai ezüstérmes fogadja az albán kupagyőztest. A találkozó esélyese a Torpedo, hiszen 1.60-as szorzó körül fogadható a hazaiak győzelme.

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

Az első selejtezőkörben rengeteg olyan csapattal találkozunk, akikről az év további részében nem nagyon van információnk. Ilyen az említett két csapat is, hiszen a Torpedo az albán liga ötödik helyén végzett tavaly, idénre pedig talán még gyengült is az együttes. Az albán foci az elmúlt években komoly mélyrepülésben van, aminek az egyik oka, hogy a bunda eléggé átjárta a balkániak fociját. Ebből a kelepcéből próbálnak kitörni, mert hiába van egy erős válogatottjuk, a klubfoci haldoklik gyakorlatilag Albániában.

A Torpedo új vezetőedzővel kezdte el a szezont, de a felkészülési meccsek alapján ez nem sikerült jól, hiszen két meccsen még gólt sem sikerült lőni. Két északmacedón csapattal, a BL-szereplő Struga és a KL-induló Shkendija ellen is 1-0-ás vereség lett a vége.

A georgiai Torpedo Kutaisinek jól sikerült a ráhangolódás, hiszen megnyerte a négycsapatos Szuperkupát. A kaukázusiak focija sokat fejlődött az elmúlt években, erről az Eb-n is meggyőződhettünk. Azonban még hosszú út áll előttük, mire meghatározóbb szerepben tudnak tündökölni az európai klubfociban. Nem adott játékost a Torpedo a 2024-es georgiai Eb-csapatba.

A Torpedo 2019-ben jutott legközelebb a nemzetközi főtáblához, akkor a playoffkörben búcsúzott, de tavaly a Szarajevót felülmúlva tudott egy kört menni. A végállomást a kazah Aktobe jelentette.

Mire érdemes fogadni?

Egyértelműen erősebb csapatnak tűnik a Torpedo, de az albánokra jellemző masszív védekezést azért nehéz lesz feltörni. Megkockáztatjuk, hogy ezen a meccsen nem látunk 3 gólt, ugyanis a stabilan védekező vendégekben bízunk annyira, hogy ne legyen nagy különbség a két csapat között.

A másik tippünk, hogy kilenc szöglet alatt lesz a találkozó. A Tiranától 2-3 szögletet várunk, amivel bízunk benne, hogy le tud jönni a tippünk. Ha kilenc szöglet lesz, a tétünk visszajár, míg 10 vagy több esetén bukjuk el a fogadásunk.

{"headTitle":"Torpedo Kutaisi - Tirana","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól alatt","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"9 szöglet alatt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}