Európa Liga

Hármas oddsot hozhat le a Paks ezzel az Oddsrakétával

  • mr.blonde

A magyar csapatok közül elsőként a Paks kezdi meg a szereplését a nemzetközi porondon.

Bognár György együttese lesz az első magyar csapat, amely szerencsét próbál a 2024/25-ös nemzetközi kupaidényben. 

A tolnai alakulat csütörtök este a román másodosztályban szereplő Corvinul Hunedoara csapatát fogadja majd, az osztálykülönbségből fakadóan pedig természetesen igen komoly esélyese is a találkozónak. 

A román csapatról meglehetősen keveset tudni, de az szinte biztos, hogy nem feltartott kézzel fog majd pályára lépni, így arcoskodni és nagyképűsködni biztosan nem szabad. 

Már csak azért sem, mert a továbbjutás ugye majd két találkozón dől el, így a hazai mérkőzésén jó lenne előnyt kiharcolnia a Paksnak. 

A Paks hendikepes győzelme, tehát legalább kétgólos sikere átlagosan 2.00 körüli szorzón fogadható, de a Tippmixpro Oddsrakétájában kereken 3.00-as oddson lehet megfogadni ezt a kimenetelt. 

Tényleg nehéz belőni, hogy pontosan mit is tud a román csapat és persze az is kérdés, hogy mennyire sikerült jól a Paksnak a felkészülés, mennyire lesznek frissek a lábak és így tovább. 

Az viszont egyértelmű a számunkra, hogy ez a hármas szorzó értékkel bír, így nálunk ez a Tippmixpro Oddsrakéta abszolút a játszható kategóriába tartozik. 

 

>>🎁 100. 000 HUF üdvözlő bónusz a Tippmixprón az Eb alatt🎁 <<

{"headTitle":"Paks - Corvinul ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-07-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paks legalább két gólos különbséggel nyer ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}