EURO 2024

Ha bátor vagy, benevezhetsz erre a 44-szeres Eb-fogadásra

Bátraké a szerencse, tartja a mondás, ezen felbuzdulva mi pedig összeraktuk a két legreálisabb szombati eredményt.

Már csak két hely kiadó a 2024-es Európa-bajnokság elődöntőjében, a szombati továbbjutók pedig majd egymással meccselhetnek a top 4-ben. A találkozókat már alaposan megvizsgáltuk, vélhetően nem örömfocinak, hanem inkább szenvedős 90 perceknek leszünk szemtanúi, de hát a kontinenstorna manapság már csak ilyen, nincs mit tenni.

Az Opta sokat emlegetett szuperszámítógépe a 18 órás angol-svájcin 45 százalékot ad a Southgate-legénység sikerére. A 10.000-szer leszimulált meccs közel harmada viszont döntetlen lett, ezt várj a statisztikákban megkerülhetetlen WhoScored is. A portál 1-1-et jósol, ami az eddigiek alapján teljesen reális, a Háromoroszlánosok rendes játékidős győzelmére pedig nem tűnik túl logikusnak fogadni.

Ha az angolok 1-1-re végeznek, a holland-török pedig 2-1-es rendes játékidőt hoz (ez is WhoScored-tipp), akkor kombinációjukból 44-szeres pénzt nyerhetünk!

 

A nyolc között kétségkívül Törökország szereplése a legnagyobb meglepetés, ám a csapat komoly érvágást szenvedett, hiszen az osztrákok ellen győzelem hősét, Demiralt eltiltotta az UEFA. A szuperszámítógép így is közel 60 százalékban az Oranje sikerét várja, míg a törököket kevesebb, mint 20 százalékban hozta ki győztesnek.

{"headTitle":"EURO 2024 - Negyeddöntős kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 44.00","footerLink":"vegas.hu/registration?user_id=2_hatharom","events":[{"eventTitle":"Anglia-Svájc Pontos végredmény 1-1 (rendes játékidő) ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"},{"eventTitle":"Hollandia-Törökország Pontos végredmény 2-1 (rendes játékidő) ","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"vegashu"}]}

>>Vegas.hu számlanyitás<<