Hatharom / Blog
BEJEGYZÉSEK
AJÁNLÓ
Sziasztok! Folytassuk a hetet! Igyekszem olyan tippeket ajánlani ami biztonságos és hosszútávon nyereséges lesz!Ma Spanyolország LaLiga bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne! Mallorca - Athletic Bilbao mérkőzés!
2023. május 1., Hétfő 13:01
FRISS
Anthony Hernandez és Ikram Aliskerov egy robbanékony középsúlyú viadalon mérkőzik meg az UFC 298-on.
2024. február 28., Szerda 11:23
A legtöbben hajlamosak időről időre fogadni, így nem meglepő, hogy sok futballista van, aki egyszerűen csak szerencsejátékot szeretne. Akár hagyományos, akár modern létesítményekben szállnak meg, a legnagyobb és legkiemelkedőbb játékosok némelyike ​​nem élvez mást, mint egy lóverseny, meccs vagy akár a rulettkerék megpörgésére vonatkozó fogadást. Íme néhány a leghíresebb labdarúgók közül, akik szerencsejátékot játszanak. Biztosak vagyunk benne, hogy örömmel fog többet megtudni az öt legjobb labdarúgóról,
2024. február 16., Péntek 12:21
2024-ben a futball világa továbbra is milliókat nyűgöz le, és csillagai nemcsak a pályán, hanem a TikTok digitális területén is ragyognak. Ez a vibráló platform olyan színtérré vált, ahol a futball elit megosztja tudását, humorát és személyes pillanatait, új szintre lépve a rajongókkal. Vessen egy pillantást azoknak a legnépszerűbb futballistáknak a profiljába, akik ebben az évben meghódították a TikTokot, a tapasztalt legendáktól a feltörekvő szenzációkig.
2024. február 16., Péntek 11:56
Sustafix: Forradalmasító felépülés a futballisták számára
2024. február 10., Szombat 14:42
A futball nemcsak a tehetség és a stratégia játéka, hanem a fizikai képességek játéka is. Az intenzív mérkőzések után a játékosok felépülése kulcsfontosságú tényezővé válik edzettségük megőrzése és a sérülések elkerülése érdekében. Az elmúlt években a Pilates ennek a folyamatnak az egyik fő eszköze lett.
2024. január 1., Hétfő 14:22
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK