Átigazolás

Neymar, CR7 és Courtois is csapatot válthat - átigazolási zuhanyhíradó

Javában zajlik a világbajnokság, és természetesen a játékosügynökök nem tétlenkednek. Egyre több pletyka lát napvilágot, a vb szünetét kihasználva pedig összeszedtük a legnagyobb sztárokkal kapcsolatos átigazolási híreket.

Neymar tavaly bombaüzletet csinált, lehet idény nyáron újabb rekordot dönt? / Fotó: fifa.com

  • Willian - Barcelona. Egyre jobb formában futballozik a vb-n a brazilok mikrofonfejű zsenije, aki a Mexikó elleni nyolcaddöntőben világklasszis teljesítményt rakott ki a pályára. A Chelsea-ben légióskodó Willianért a Mundo Deportivo szerint bejelentkezett a Barcelona, azonban a londoniak alaposan megkérik a 30. életévét töltő támadó árát és 80 millió euró alatt nem engedik el a katalánokhoz.
     
  • Neymar - Real Madrid. A Real Madridnak kedden hivatalos közleményt kellett kiadni, amelyben a királyi klub cáfolni kényszerült azt a híresztelést, miszerint 310 millió eurós vételi ajánlatot tett a PSG-nek Neymarért. A brazilok primadonnáját már hónapok óta összeboronálja a nemzetközi sportsajtó a Real Madriddal, a pletykák alapját pedig az adja, hogy Neymar állítólag nem érzi jól magát Párizsban.
    Neymar klubja
    PSG 1.33
    Real Madrid 3.00
    Barcelona 31.00
    * 2018. szeptember 3-án 

 

  • CR7 - Juventus. Ha már Real Madrid, a hírek szerint a Juventus 120 millió eurót lenne hajlandó fizetni Cristiano Ronaldóért. A madridi klub a múlt héten erre az összegre csökkentette CR7 1000 millió eurós kivásárlási árát, a torinói sztárcsapat pedig a BL-győzelem reményében hajlandó lenne kiperkálni ezt a tétel a portugálért. Annyiból azért sántít a sztori, hogy a Juventusra nem igazán jellemző, hogy ilyen pénzeket kiadna egy korosodó sztárfocistáért, ráadásul Ronaldo kapcsán elsősorban a Manchester United nevét lehetett ezidáig olvasni. Az sem titok, hogy CR7 is hajlana a visszatérésre az angolokhoz. A bukik szerint viszont szenzáció a nyáron és egyre valószínűbb, hogy összejön a Juve-transzfer.
Cristiano Ronaldo klubja
Real Madrid 2.00
Juventus 1.72
Manchester United 11.00
* 2018. szeptember 3-án 

 

  • Higuaín - Cheslea. Az olasz Gazetta dello Sport cikke szerint felmerült, hogy Alvaro Morata visszatérhet a Juventusba, méghozzá Gonzalo Higuaínért cserébe. A spanyol támadó számára kapufa lett a londoni kaland, rengeteg kritika érte a játékát, ráadásul a spanyolok vb-keretéből is kimaradt. Higuaín megszerzését pedig Maurizio Sarri erőltetné, aki korábban a Napolinak egy évadon át dolgozott együtt az argentin támadóval.

 

  • Courtois - Real Madrid. A nyár egyik legnagyobb dobása lenne, ha a Real Madridnak sikerülne megszerezni Thibaut Courtois-t. A madridiak nyáron mindenképpen vennének egy sztárkapust, hiszen Keylor Navas első sorban Zinedine Zidane embere volt, de a francia mester távozásával a Costa Rica-i hálóőr áldozatául eshet a királyi gárda sztárfüggőségének. Courtois-nak 2019-ig van szerződése a Chelsea-vel, vagyis jövőre ingyen igazolhatóvá válik. Segítheti a transzfert, hogy a belga kapus több időt szeretne tölteni a családjával, márpedig gyerekei még mindig Madridban élnek.
    Thibaut Courtois klubja*
    Chelsea 1.85
    Real Madrid 1.85
    * 2018. szeptember 3-án 

 

  • Golovin - Barcelona. A Barcelona bejelentette, hogy szerződtette a brazil Arthurt és a sevillás Clement Lenglet-et is. A katalánok kiszemeltjei között van még az ajaxos Frenkie De Jong és a vb-n berobbanó Aleksandr Golovin is.