Protipp

Megújult a Protipp!

  • hatharom.com
Címkék:

A Protipp-rendszer másfél év után új szintre lépett, rengeteg újítással és sok új tippmesterrel a fedélzeten, vadonatúj külsővel várja a nyerő tippekre vágyókat.

Ahogyan arról korábban már többször beszámoltunk, az elmúlt időszakban a Protipp-rendszer megújításán dolgoztunk. A munkálatok a háttérben régóta zajlanak, most pedig eljött az idő, hogy élesben is kipróbálhassátok a Protipp új verzióját, a logibet.com-ot. Egyelőre nyílt béta teszt verzióban működik a rendszer, így ha bármilyen észrevételetek, javaslatotok adódik, esetleg hibát észleltek, kérjük jelezzétek felénk.

A megújuló rendszerben - a korábbiakhoz hasonlóan - továbbra is kreditek ellenében lehet tippeket vásárolni olyan szakértő tippmesterektől, akik a statisztikák alapján hosszútávon is profitot képesek termelni sportfogadásban. Az eddigiektől eltérően öt kategóriába soroljuk a tippmestereket (newbie, rookie, junior, senior és master), így a bővebb kínálatból mindenki kedvére válogathat többféle szempontot mérlegelve.

A különféle szűrők segítségével sportág, fogadási típus, tippmesterek egyes csoportjai (így az ár) alapján is szelektálhattok a tippek között. Ráadásul aki a tippmesterek valamely csoportjára feliratkozik, extra kedvezményben is részesül. A részletekről bővebben a logibet.com oldalon tájékozódhattok, mostantól ezen az új felületen vásárolhatjátok meg a tippeket. Az új honlap nemcsak új szolgáltatásokkal párosul, ezentúl ugyanis angolul is elérhető lesz tippszolgáltatásunk, tehát nemzetközivé válik a platform. A hatharom.com-ról már jól ismert nevek (cesc18, mr. blonde, tomihmv, cipolla és varin) természetesen továbbra is kínálják a tippjeiket, mellettük hamarosan új, nemzetközi tippmesterek is csatlakoznak a rendszerhez.

A vásárlók ezentúl négy különféle kategóriába sorolt tippmesterek kínálatából válogathatnak. Az egyes kategóriákba a korábban nyújtott teljesítményük alapján kerülnek besorolásra a tippmesterek, és a különféle csoportok függvényében változik a tippek ára is. Erről részletesen az alábbi táblázatból értesülhettek.

 

Tippárak a logibet.com-on
Tippmesterek csoportjai Ár/tipp feliratkozás nélkül Ár/tipp csoportos feliratkozással Kedvezmény
Rookie 3 kredit 2 kredit 33%
Junior 10 kredit 8 kredit 20%
Senior 15 kredit 13 kredit 13%
Master 20 kredit 18 kredit 10%

 

Mint a fenti táblázatból kiderül, érdemes feliratkozni egyes tippmesterek csoportjaira, ebben az esetben ugyanis kedvezményes áron lehet hozzájutni az adott csoportban szereplő összes tippmester valamennyi tippjéhez, melyekről automatikus e-mailes értesítést küldünk a feladás pillanatában. Ezentúl bármelyik tippmesterre fel lehet iratkozni egyenként is, ráadásul azt is kiválaszthatjuk, hogy kedvenc tippmesterünk melyik sportágából kívánunk tippeket kapni.

A tippmesterek minősítését hónapról-hónapra megvizsgáljuk, a korábbi eredmények alapján pedig minden tippmester a teljesítményének megfelelő csoportba sorolódik a hónap első napján. A különböző csoportokba való besorolást a logibet.com rendszere automatikusan elvégzi, az egyes szintekre kerülés feltételeit ide kattintva találjátok.

A tippmesterek számára is egyszerűbb, átláthatóbb rendszer született tehát, a legalsó - Rookie - szintre való bekerülés feltételei pedig lényegesen egyszerűsödtek a korábbiakhoz képest. Akár egy hónap gyakornoki - Newbie - szinten eltöltött idő után is tippmesterré válhat valaki, ezt követően pedig megfelelő teljesítmény felmutatása esetén könnyedén válhat belőle junior, senior majd master tippmester. Az magasabb szintek természetesen a tippmesterek számára is egyre kiemelkedőbb juttatással járnak, megéri tehát eredményesen tippelni, hiszen ekkor mind a tippmester, mind a vásárló jól jár. Részletes leírást a tippmesterek díjazásáról a logibet.com oldalán találhattok, ahová a hatharom.com-os felhasználónévvel és jelszóval tudtok bejelentkezni.

 

Ez vár rád a logibet.com-on!

 

  • magyar és (hamarosan) nemzetközi tippmesterek -> nagyobb választék

  • angolul is elérhető -> nemzetközi platform

  • több szűrési lehetőség -> nagyobb szabadság a tippvásárlás során

  • többféle feliratkozási lehetőség -> még több kedvezmény

 
Ha bármilyen kérdésed merül fel a logibet.com-mal kapcsolatban, lépj velünk kapcsolatba az info@logibet.com e-mail címen!