DVTK

Sisa marad a helyén, a játékosok pénzbüntetést kaptak

Szerdán a Diósgyőr ügyvezetője, Dudás Hunor találkozott és szót ejtett Sisa Tibor edzővel a múlt szombati Kaposvár elleni bajnokin elszenvedett 1-0-ás vereség miatt.

"A klubvezetés elégedetlen a helyezéssel és a mutatott játékkal egyaránt - kmondta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója a klub hivatalos honlapjának. - Ahhoz, hogy a DVTK visszatérjen arra az útra, amin két évvel ezelőtt elindult, mindenkinek a maximumot kell nyújtani a pályán. Mivel minden feltétel adott a jó és eredményes szereplésre, értetlenül állunk a látottak előtt. Utolsó figyelmeztetésként kollektíven pénzbüntetést kapott a csapat minden tagja. Nagyon reméljük,hogy szezonból még hátralévő öt forduló alatt sikerül olyan teljesítményt nyújtani, amivel egyrészt kárpótoljuk a szurkolóinkat, másrészt feljebb kapaszkodhatunk a tabellán."

A klubvezető elmondta, hogy szerdán beszélt Sisa Tibor vezetőedzővel is, miként az szokása minden találkozó után. Természetesen szóba került a Kaposvár elleni találkozó, de az együttes teljesítményének mérlegét majd a téli szünetben, a bajnokság első felének lezárultával vonják meg.

"Felhívtuk a játékosok és a szakmai stáb figyelmét, hogy a következő bő egy hónapban minden idegszálukkal a munkára és a játékra kell összpontosítaniuk, és most már nem a Kaposvár, hanem az előttünk álló Kecskemét elleni találkozó kell, hogy kitöltse gondolataikat" - folytatta Dudás Hunor.

A DVTK zsinórban kétszer kikapott az NB I-ben, a Kaposvár elleni hazai vereség előtt Debrecenben maradt alul, és visszacsúszott az OTP Bank Liga negyedik helyéről a nyolcadikra. Kedden a csapat a 16 közé jutott a Magyar Kupában, miután 3-0-ra legyőzte a megye I-es Velencét.