Haladás

Rózsa Dániel sérvgyanús, Kenesei elkezdte az edzéseket

A Szombathelyi Haladás kapusa, Rózsa Dániel a héten nem tudott edzeni, csütörtökön kiderül, korábban műtött lágyéksérve rakoncátlankodik-e ismét, vagy a hasfala sérült meg. A térdével bajlódó Rajos Gáborra pedig MR-vizsgálat vár - tájékoztatott a haladas.hu.

A klubhonlap szerint nincs könnyű helyzetben Artner Tamás vezetőedző, hiszen a szombati, pécsi bajnokin eltiltás miatt Tóth Péter, Iszlai Bence és Halmosi Péter játékára biztosan nem számíthat. Emellett jelen állás szerint a sérült Rajos Gábor és Rózsa Dániel sem léphet pályára a Mecsekalján. Kenesei Krisztián viszont elkezdte az edzéseket.

"Rajos Gábor csütörtökön megy MR-vizsgálatra, megjegyzem, nem volt könnyű időpontot kapnia, három hete várt erre a lehetőségre - mondta meg Artner Tamástól. - Dödi edz ugyan, de miután nem tudjuk pontosan mi a baja a térdének, nem is merjük terhelni, így csak könnyített munkát végez. Rózsa Dániel sérvgyanús, ő a héten nem is tudott edzeni. A hosszú ideig sérült Kenesei Krisztián kedd óta készül velünk."