Európa Liga

Amit az MTK szeretne, az 10-szeres pénzt fizetne

  • hatharom.com

Miután az MTK "hazai pályán" 2-1-re kikapott az azeri Gabala csapatától az Európa Liga selejtezőjében, komoly bravúrra lenne szüksége a továbbjutáshoz.

Teodoru Vaszilisz nem mondott le a továbbjutásról / Fotó: mtk.hu

A gyirmóti vereség azt jelentette az MTK számára, hogy idegenben minimum két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz, de még ebben az esetben sem kaphat egyet sem. Az első meccsen látottak alapján ez elég komoly bravúr lenne a magyar csapat részéről, ennek ellenére Teodoru Vasziliszék természetesen nem adták fel ennek lehetőségét. "Jó meccs volt az első találkozó Gyirmóton, de azt tervezzük, hogy bejutunk a harmadik fordulóba" - fogalmazott a kék-fehérek vezetőedzője.

1X2    
Gabala Döntetlen MTK
TippmixPro@1.65 TippmixPro@3.45 TippmixPro@4.55

A bukik szerint ehhez nagyon komoly teljesítményre lesz szükség az MTK-tól, hiszen a vendégek hendikepes győzelme 10.75-ös oddsot ér a magyar fogadóirodánál. A Gabala már a magyarországi találkozón is megmutatta, hogy rendkívül szervezett gárda és tapasztalat híján sem áll rosszul, hiszen a legjobb pillanatokban rúgta a góljait, ezért nem véletlen, hogy így beárazták az MTK-t. 

A kék-fehérek egyetlen esélye az lehet, ha már az első félidőben sikerül kapuba találniuk. A hazaiaknak a továbbjutáshoz akár egy szűk vereség is elegendő lehet, így teljesen felesleges kockázatvállalás volna a részükről, ha nekirontanának a vendégeknek. Az MTK-nak viszont nincs mire várnia, még akkor sem, ha tudjuk, ha az első gólt az azeriek szerzik akkor gyakorlatilag vége lesz a történetnek. Éppen emiatt gondoljuk úgy, hogy nem lesz 0-0 a félidőben. 

Gabala - MTK
hatharom.com-tipp: 1. félidő gólszám 0.5 felett 
TippmixPro@1.40
[2256851] 2016-07-21 19:00:00 FK Qabala - MTKx;