Sportfogadás

Főszerepben a teniszfogadások - íme az elmúlt hét legjobb fórumos tippjei

  • Cesc18

Ismét hasítottak a tenisztippek, de a forma-1- és a focifogadások is szépen zöldültek.

Ahogyan arra az előző összefoglaló cikkünkben felhívtuk a figyelmet, érdemes volt ismét a fórumunkba ellátogatni, hiszen a sikeres Indian Wells-i tenisztorna után elrajtolt a Miami Open, amelyre ugyancsak rengeteg tipp és elemzés érkezett.

Élen jár Bitmap fórumozónk, aki saját naplójában (Bitmap Tenisz 2018) napról-napra szállítja a zöld tippeket, különösen kiemelendő a múlt hét pénteki teljesítménye, amikor is hatból hat fogadása jött be. Köztük eltalálta 2.56-ért Beatriz Haddad Maia győzelmét 6.20-as szorzóért Wozniacki korai búcsúját, illetve 2.10-szeres pénzt fogott Babos Timi veretésével. Nem semmi nap volt, csak gratulálni tudunk!

Értékes fogadásokra lehetett bukkanni a Miami Open topikban is, Cesc18 tippjével például könnyű 2.56-szoros pénz üthette a markunkat. Teniszgurunk, Nicolas Jarry sikerét jósolta meg Cameron Norrie ellen

Ne feledjétek, a Miami Open még nem ért véget, bajnokot csak vasárnap hirdetnek.

Nem csak Bitmap, de Cipolla naplójába is érdemes volt bekukkantani, egykori Protipp- tippmesterünk két nyertes fogadással indította a 2018-as Forma-1-es szezont. Remekül érezte meg, hogy élőben le kell csapni Vettel győzelmére

Örömmel látjuk, hogy Franz51 és whited révén két új napló is útjára indult. Előbbi tippjeit a "Csak egy TIPP!" témában, míg utóbbiét a "Gólvadászat új köntösben!" témában találjátok. Mindketten szállítottak nyertes tippeket, szóval érdemes figyelemmel követni e két naplót is. 

Látogass el Te is a fórumba és profitálj belőle!