Hathárom

Így garantáljuk, hogy nyerő tippeket kapj!

Tíz, bizonyítottan pluszos tippmester tippjeiből kaphatsz elit válogatást a megújult Protippben.

Ahogyan az lenni szokott a hatharom.com és a Protipp életében, időről időre felülvizsgáljuk egyik legfontosabb és legnépszerűbb termékünk működését, ennek pedig most ismételten eljött az ideje. A Protipp hosszú évek óta szállítja a profi tippmesterek legjobbnak vélt ötleteit, melyekből a felhasználók is sok-sok profitra és pénzre tehettek szert. Noha a rendszer az évek alatt több tippmestert is kinevelt magából, most úgy érezzük, egy kis változtatásra lesz szükség, ennek érdekében pedig szeretnénk nektek hétről hétre tíz olyan tippmester tippjeit elérhetővé tenni, akik bizonyítottak már többször is egy másik rendszerben. És mindezt természetesen TELJESEN INGYEN!

Feliratkozáshoz kattints a képre, majd a zöld "Feliratkozom rájuk" gombra!

Mi garantálja, hogy jó tippeket kapok, megbízható tippmesterektől?

Partneroldalunk aktuálisan tíz legjobb tippmesterei közül válogatva kapod meg a tippeket. Itt persze nem rutintalan kezdőkről van szó, hanem több száz, több ezer tippes, hitelesített statisztikával rendelkező tipsterekről, akik már bizonyítottak a szakmában. Kizárólag azok lehetnek a top10-ben, akik kiegyensúlyozott, jó teljesítménnyel rukkolnak elő, így garantálva a játékosoknak, hogy hosszútávon profitra tehetnek szert.

Milyen sportokból kapok tippet?

A magas minőséget az hivatott garantálni ebben az esetben, hogy a tippmesterek kizárólag olyan tippjeit kaphatod meg, amely sportágakból profitot generált a több hónapos vagy több éves tippmesterkedése során. Így tulajdonképpen egy saját, válogatott portfóliót kapsz olyan tippekből, amelyekkel a tippmester eddig nyerni tudott.

Néhány példa, hogy milyen profitábilis tippekre számíthatsz
Tippmester Sportág Tippszám ROI
Tippergreta Kosárlabda 229 9.28%
varin Tenisz 2932 7.47%
prutyika Jégkorong 228 7.22%
mr.blonde Labdarúgás 877 7.55%
Tomihmv Labdarúgás 1239 4.92%

Mikor kapom a tippeket?

Hogy ne kelljen egész nap az e-mailjedeit bújnod az érkező tippek után, az adott játéknapra a tippeket mindig fix időpontban, 12 óra 30 perckor kapod meg úgy, hogy még bőven legyen időd megfogadni azokat. Az új tippmesterek tippjeire feliratkozni a "Feliratkozom rájuk" gombbal tudtok.

Hol fogadhatom meg a kapott tippeket?

Mivel Magyarországon kizárólag a     oldalán lehet legálisan fogadni, a tippek kiválogatásánál is törekedünk arra, hogy olyan eseményeket kapjon meg a feliratkozó, amelyek szerepelnek a magyar állami fogadóiroda kínálatában.

Hány tippet kapok meg?

A tippmesterektől a feliratkozók egy szűrt mennyiséget, szűrt sportágakkal kapnak meg, amely azt jelenti, hogy hetente 20 tipp válik számukra láthatóvá a legjobb tipsterektől.

És mindez mennyibe kerül nekem?

Ahogy a Protipp rendszere évek óta ingyenes, úgy ez ezután sem változik, teljesen ingyenes lesz a felületen megjelenő minden tipp a feliratkozók számára.

Mi lesz a jelenlegi tippmesterek sorsa?

Oldalunk folyamatosan keresi-kutatja a legjobb hazai tippmestereket, így a továbbiakban is várhatóak majd személyi változások a régebbi legénység összetételében. A legnépszerűbb tippmesterek, mint például a stabilan pluszoló 63-Team csapatsportok vagy a 2016-ban szenzációs évet abszolváló Andersson is megmarad, így a kedvencek tippjei továbbra is teljesen ingyenesen lesznek elérhetőek.

Összegezve tehát a leírtakat, a hatharom.com újításainak köszönhetően aki úgy dönt, hogy feliratkozik a hiteles statisztikával rendelkező, bizonyítottan pluszos tippmesterek legjobb tippjeire, minden nap egy csokorban kapja majd meg a tippeket, teljesen ingyen.

Ezt a lehetőséget talán nem érdemes kihagyni, hiszen különösen a magyar piacon igen ritka, hogy egy oldal a legjobb tippmestereinek tippjeit bizonyos százalékban teljesen ingyenessé teszi.

A Tippekre INGYENESEN feliratkozni az alábbi linken, a zöld FELIRATKOZOM RÁJUK! gombbal tudsz!