Sportfogadás

200 egység egy hét alatt? Bődületesen sok pénzt nyerhettél a Logibeten!

Rekordot rekordra halmoz a Logibet vezető tippmestere, varin, akivel egy hét alatt bődületes mennyiségű pénzt nyerhettek az előfizetők.

Néhány napja számoltunk be róla, hogy milyen frenetikus hónapot zártak a profi tippmesterek a Logibeten. MoneyMaker és varin is kivette a részét a profitzuhatagból, ám a hét utolsó napjaiban a Logibetet vezető varin erre még rátett néhány lapáttal. Abban a lapátban pedig nem kevés pénz volt!

Varin ugyanis a legutóbbi frissítés óta nem kevesebb, mint 212 egységet nyert, amihez még 100 tipp sem kellett neki. Ez egészen elképesztő statisztika, ami egészen pontosan 50.73%-os ROI-nak felel meg.

Külön érdekesség, hogy varinnak ehhez csupán 43%-os találati arány szükségeltetett, ami nem csoda, hiszen több, mint 7 volt az átlagodds.

Ezzel a hihetetlen teljesítménnyel varin két rekordot is megdöntött a Logibeten, hiszen soha korábban egyetlen tippmester sem nyert 212 egységet egy hét alatt, illetve arra sem volt még példa, hogy valakinek a Logibet-indexe 4000 fölé kússzon. A master tippmester 4300-as száma másfélszerese a második helyen lévő Karlssonénak, ami garantálja, jó hosszú ideig nem tudja majd senki sem letaszítani őt az első helyről.

Tippmesteri vélemény
"Örömteli, mennyire együtt volt minden az elmúlt hetekben. Én magam is nagyobb hangsúlyt fektettem a tippadásra és az eredmények is szépen jöttek. A foci kimagaslóan magas profitot hozott, de a tenisz is plusszos, aminek külön örülök. Klappol most minden, az elmúlt hónapok pedig megmutatták, a befektetett munka megtérül. Hosszútávon persze ilyen formát nem lehet elvárni, de nagyon bízom benne, hogy a következő hónapok is sikeresek lesznek, és külön köszönöm azoknak, akik minden mélységben és magasságban követnek engem :)" - varin

A jó forma persze aligha lephette meg a usereket, a brutális profitözön immáron május eleje óta tart, azóta közel 550 egységet tett fel varin a táblára, ami 758 tipp alapján ~14%-os ROI-t jelent.

Varin statisztikái május óta
Hónap Tippszám Profit ROI
Május 230 +99.81 7.79%
Június 175 +104.44 10.97%
Július 284 +219.49 15.45%
Augusztus 69 +125.54 44.84%

Ezek szinte hihetetlen statisztikák, ez a néhány hét fantasztikusan sikeredett, a profit pedig önmagáért beszél, hiszen ha csak 2000 forintos tétegységgel nézzük a tippeket, három és fél hónap alatt akkor is közel 1,1 millió forintot kaszálhattál a tippekkel, míg az előfizetés díja csupán 70€ volt.

Ha te is szeretnéd megkapni varin tippjeit, nincs más dolgod, mint feliratkozni rá a Logibeten, amelyet továbbra is havi 19.99€-ért tehetsz meg. A hülyének is megéri, nem?

Csatlakozz és kaszálj varinnal!