NB I

Emberhátrányban fordított a címvédő az idei utolsó meccsen

A címvédő Győri ETO hazai pályán 2-1-re nyert az 55 percen keresztül emberelőnyben játszó Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17., idei utolsó fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

Az első félidőben a szombathelyiek kezdeményeztek többet, és kapura veszélyesebben játszottak. A vezetést tizenegyesből szerezték meg, és ekkor tíz emberre fogyatkozott a hazai csapat.

A szünet után az emberhátrányban játszó bajnokcsapat nagy erőfeszítéseket tett előbb az egyenlítő gólért, majd a győzelem megszerzéséért, és törekvéseit végül siker koronázta. Sikerükkel a győriek a harmadik helyen töltik a téli szünetet. PROTIPPÜNKBEN helyesen jósoltuk meg az ETO diadalát.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
INFO Győri ETO FC-Szombathelyi Haladás 2-1 (0-1) PROTIPP
Győr, 1700 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Martínez (69.), Andric (74.), illetve Radó (35. - 11-esből)
sárga lap: Pátkai (36.), Martínez (47.), Dinjar (62.), illetve Guzmics (31.), Fehér Z. (77.), Devecseri (92.)
Kiállítva: Wolfe (34.)
 
Győr: Kamenár - Wolfe, Lang, Dinjar, Djordjevics - Pátkai, Mevoungou (Andrics, a szünetben), Lázok (Kronaveter, 57.) - Martínez, Rudolf G., Strestík (Kalmár Zs., 70.).
 
Haladás: Rózsa - Tóth P. (Andorka, 77.), Devecseri, Guzmics, Bosnjak - Szakály A. (Gyurján B., 71.), Fehér Z. - Ugrai, Németh M., Halmosi - Radó.
[1480848] 2013-12-08 18:30:00 Győr - Haladásx
  • Pro
    mr.blonde
    2013. december 5., Csütörtök 18:32

    Magyarország OTP Bank Liga | Gyori ETO-Haladas

    2013. december 8., Vasárnap 18:30
    • Ország:Magyarország
    • Fogadás típusa:3Way
    • Tipp:Gyori ETO wins
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.80
    • Eddig éri meg:1.73
    • Tét:4
    • INDOKLÁS:

      A nyugat-magyarországi rangadón a tavalyi bajnok ETO az őszi idény meglepetéscsapatát fogadja. Pintér Attila együttese kettős győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában és a legutóbbi bajnokin Diósgyőrben szerezte meg a három pontot, így a győriek jól zárhatják a 2013-as évet, különösen ha legyőzik vasárnap a Haladást. A vendég szombathelyiek igen nehéz heteken vannak túl, hiszen a bajnokságban játszottak a szárnyaló Péccsel és a Videotonnal, a két meccs között pedig volt még egy hosszú utazás Nyíregyházára is. A hét közben a Szpartacus nagy meglepetésre idegenben harcolta ki a továbbjutást az MK-ban, így a Hali búcsúzott a kupától. Artner Tamás csapata a jelek szerint elfáradni látszik, ami nem csoda, hiszen meglehetősen vékony kerettel dolgozta végig az őszt a csapat. A Halinak elsősorban a védelemmel akadnak gondjai, Guzmics (14/0), Fehér (14/4) Schimmer (14/0) és sérüléssel bajlódott az elmúlt meccseken, így nagy kérdés, hogy Győrben kik alkothatják majd a Hali hátsó alakzatát. Artner Tamás nem győzi hangsúlyozni, hogy "kicsi" a keret, ami immáron az eredményekben is meglátszik. A Haladás hatalmas küzdő, de az ETO is egy igazi brusztulós csapat, hazai pályán Rudolfék pedig kiválóan szerepelnek. A napokban napvilágot látott, hogy a Hali húzóembereit megkörnyékezték a menedzserek, ami után a klubvezetés új szerződést rakott illetve készül rakni az érintettek elé (Guzmics, Schimmer, Nagy G, Radó), Ez mentális szempontból nem biztos hogy jól jön a csapatnak. Az ETO jó formában van, a Hali elfáradt, ráadásul többen is sérültek, ezért az ETO-parkban hazai győzelemre számítok.

    • Eredmény:

      2 - 1( 0 - 1)

    • kimenetel
      Nyereség
    • 3.20