Sportfogadás

Fortuna elengedte a tippmesterek kezét

  • hatharom.com

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti összesítő rovatunkkal.

Protippek - 12. hét
2014-03-17 00:00;2014-03-24 00:00;1;0
Protippek - így állunk 2014-ben
2014-01-01 00:00;2014-03-24 00:00;1;1

Ez történt a héten

A mögöttünk álló héten junior tippmestereink összesen 31 tippet adtak fel a PROTIPP RENDSZERBE, a találati arány pedig 16-2-13 lett. Mindez azt jelenti, hogy 153 egység kockáztatása mellett, 1.82-es átlagoddson -6,72 egység profitot termeltek a tippadók, ami -4,39%-os ROI-nak felel meg.

Így állunk 2014-ben

Noha az elmúlt héten nem sikerült pluszban zárniuk a tippmestereknek, összességben nem lehet rájuk panasz, hiszen a 2014-es naptári esztendőben tisztes profitot szállítanak, 356 tipp után 2.50%-os ROI-t tudnak felmutatni. Reméljük a következő időszakban ezt a számot még feljebb sikerül tornászniuk.

Amire fogadtunk

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is igyekeztünk minél szélesebb palettáról tippeket szállítani, így találkozhattatok foci, kosárlabda, kézilabda, kerékpár valamint tenisz tippekkel is. Ez a terveink szerint a jövőben is így lesz!

Keressük a hét tippjét

Ahogy azt már megszokhattátok, minden heti összesítőben találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban.

A leadott szavazataitok alapján a múlt hét legjobb hatharom.com-os tippjének mr.blonde a román másodosztályú Dunarea Galati csapatának +0-s hendikepes győzelme bizonyult, ami 3.50-es szorzóval hozta a profitot a felhasználóknak.

2014-03-12 14:00;2014-03-12 14:01;1;0
Nálad mi volt a 12. hét legjobb 63-os tippje?x;

Elindult a PROTIPP RENDSZER!

A hatharom.com legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről,SEGÍTÜNK, használjuk együtt aPROTIPP RENDSZER-t!

Korábbi összesítések:

  1. Pluszban kezdtük az évet
  2. Hullámzó teljesítmény után elmaradt a profit
  3. Kár volt a hét elejéért
  4. Nem sikerült az előrelépés
  5. Jó formában a tippmesterek
  6. Újabb pluszos hét a Protippben
  7. Szívesen elfejtenénk a hétvégét
  8. Nekünk sikerült, ami a Barcának nem, nyertünk
  9. Profittal zártuk a februárt
  10. Szépen kaszáltak a tippmesterek
  11. Küzdelmes hetet zártak a tippmesterek

 

  • Pro
    Cesc18
    2014. március 24., Hétfő 10:20
    • Ország:Ismeretlen
    • Fogadás típusa:Bármi más
    • Tipp:Szett hendikep: Almagro +1,5
    • Odds:1.50
    • Eddig éri meg:1.4
    • Tét:6
    • INDOKLÁS:

      Isner nagy menetelést mutatott be Indian Wellsben, ahol már nem ez volt az első komoly eredménye, viszont az elődöntőben már látszódott, hogy mind fizikailag mint pedig mentálisan elfogyott. Miamiban már kevésbé kedveznek neki a körülmények, így ezen a helyszínen a nyolcaddöntőnél tovább egyszer sem jutott. Volt jó pár nap pihenője, de nem kezdett túl fényesen, honfitársát, Donald Youngot egy gyötrelmes, 2 órás meccsen tudta legyőzni. Óriásit szenvedett, és egy normális ellenfél ellen szinte biztos, hogy alul maradt volna. Almagro idén sokat hagyott ki a vállsérülése miatt, viszont Miamiba már úgy érkezett, hogy kutya baja. Az első meccsén a hazai pályán ütögető Querreyt verte viszonylag simán. A spanyol első adogatása érinthetetlen és a második után is igen hatékony. Hasonló mondható el Isnerről is, akinek legnagyobb fegyvere a szervája, viszont Young azért többször is brékelni tudta. Almagro alapvetően jól szokott szerepelni a nagy adogatók ellen, Isnert is háromból kétszer verte eddig. Jó formában tért vissza a spanyol, motivált, sokkal fittebb, mint Isner, és a kiváló adogatása egy biztos alapot nyújt a játékának. Nálam egyértelműen Almagro a favorit, de még a szettgyőzelmére is magas szorzót kínál a Pinnacle.

    • Eredmény:

      7:5, 6:3