Sportfogadás

Premier League-meccsekkel nyernénk hétközben

Temérdek mérkőzés kerül megrendezésre a hét közepén, ennek apropóján hétközi kombira adtuk fejünket.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hét közepére, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Manchester City-Watford
Tipp: Manchester City -1 (európai hendikep)
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Noha a City formán kívül van - utolsó három tétmeccsét nem nyerte meg -, ráadásul Agüero, Delph, Fernandinho, Otamendi és Kompany is kimarad sérülés vagy eltiltás miatt, mégis ezt a meccset kötelező megnyernie Pep Guardiola együttesének. Ráadásul nem is egy, hanem több góllal, hiszen a manchesteri közönség nem szokott hozzá ehhez a gyenge produkcióhoz. Nem lesz egyszerű menet a szerdai az Égszínkékek számára, hiszen a Watford hétvégén sikerrel hangolt a hétközi meccsre, de Walter Mazzari együttese házon kívül nem túl acélos az idei szezonban. Ugyanis a Lódarazsak a Liverpool mellett többek közt a West Brom és az újonc Burnley otthonában (!) is kikaptak legalább két találattal, arról már nem is beszélve, hogy az utolsó három Etihadbeli meccsét nagyon simán elbukták a sárga-feketék. Mindezek után pedig úgy véljük, hogy a City javít, s legalább két találattal felülmúlja a Watfordot.

[2252339] 2016-12-14 21:00:00 Manchester City - Watfordx;

Stoke-Southampton
Tipp: Stoke vagy döntetlen
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Középcsapatok rangadójára kerül sor szerdán Stoke-ban, ahol a 11. helyezett Fazekasok, a 10. pozícióban lévő Szenteket fogadják. A felek jó passzban vannak, ugyanakkor ellentétes előjellel várják a találkozót, hiszen a Stoke az Arsenal otthonában kapitulált, míg a Southampton otthoni környezetében fektette két vállra a Middlesbrought. A Szenteknek egy hajszállal erősebb csapatuk van, amit viszont ellensúlyoz az, hogy a Fazekasok játszanak hazai pályán, illetve a vendégek gólzsákja, Charlie Austin ezúttal is kimarad sérülés miatt. Mindezek után pedig azon a véleményen vagyunk, hogy az otthoni környezetében roppant masszív Stoke legalább egy pontra jó lesz a hétközepén.

[2252340] 2016-12-14 21:00:00 Stoke City - Southamptonx;

Tottenham-Hull
Tipp: Tottenham -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Kötelező győzelem előtt áll a Tottenham, hiszen a Premier League egyik leggyengébb együttesét, a Hullt fogadja. A londoniak vasárnap rangadót buktak a Manchester United otthonában, vagyis tényleg nem hibázhatnak a fővárosiak. Vélhetően nem is fognak, hiszen a Tigrisek gödörben vannak, ráadásul immáron nyolc (!) sérült játékossal kell számolniuk a sárga-feketéknek. Így pedig egyértelmű, hogy a Tottenhamnek áll a zászló, olyannyira, hogy véleményünk szerint Mauricio Pochettinóék legalább két találattal nyerni tudnak szerda este.

[2252341] 2016-12-14 21:00:00 Tottenham Hotspur - Hull Cityx;
hatharom.com
Manchester City-Watford Manchester City -1 (európai hendikep)
Stoke-Southampton Stoke vagy döntetlen
Tottenham-Hull Tottenham -1 (európai hendikep)
@3.84

Kattints a képre a játékhoz!