Tippjáték

Logibet-előfizetést ér egyetlen jó tipp!

Ha eltalálod a világbajnokot, két hónapig ingyen kapod a nyerő tippeket Logibeten.

Nyakunkon a világbajnokság, amelyet számtalan tippjátékkal és érdekességgel igyekszünk majd mi is még színesebbé tenni. Első tippjátékunkhoz még a vb kezdetét sem kell megvárni, sőt éppen az a lényeg, hogy kicsit előtte legyünk okosak. Aki pedig sikerrel veszi az akadályt, nem csak pénzt nyerhet saját tippjének köszönhetően, de 2 hónapig partneroldalunk, a Logibet minden tippjéhez is ingyen hozzáférhet.

A játék lényege, hogy a világbajnokság kezdő sípszaváig, vagyis június 14. délután 5 óráig tölts fel egy szelvényt a TipPics rendszerébe, amelyen megtippeled a világbajnokság végső győztesét. Ha a szelvény nyertes, a vb-t követően két hónapos ingyenes tagság a jutalmad a Logibeten.

Fontos feltételek:

- Egy felhasználó csak egy szelvénnyel nevezhet, amennyiben több szelvényt tölt fel, a legelső feltöltött nevez a versenybe.
- A feltett szelvényen a minimális tét a kvalifikációhoz 1000 forint.
- A szelvény feltöltésre kerüljön a TipPics rendszerébe az első meccs kezdetéig.

A Logibeten a master tippmesterek március 2-a óta összesen 355 egységet nyertek.

Érdemes tehát rápróbálni, ha esetleg valaki tudja a tutit, hiszen egy 1000 forintos szelvénnyel egy 12 ezer forint értékű előfizetés lehet a jutalmad, ráadásul bármelyik válogatott is zsebeli be a trófeát, szép summa üti a markod!

Melyik ország nyeri a labdarúgó-világbajnokságot?
   
Brazília 5.00
Németország 5.50
Spanyolország 7.00
Franciaország 7.50
Argentína 10.00
Belgium 12.00
Anglia 20.00