Sportfogadás

Kezdődik az Australian Open - velük nyerhettek legtöbbet a két hét alatt!

Az év első Grand Slam-tornáján több tippmestert is az olvasók figyelmébe ajánlunk!

Végéhez közelítenek a selejtezők Ausztráliában, hamarosan megkezdődik az év első Grand Slam-tornája. Ahogyan azt megszokhattátok, a Hathármon idén is kiemelt figyelmet szentelünk az Opennek, de nagyon készülnek az eseményre a Logibet tippmesterei is. Mutatjuk, kik azok a tippmesterek, akik a legjobb formában voltak tavaly partneroldalunkon, illetve a legjobbak az all-time statjaik.

Fotó: Mondo

Talán nem csoda, hogy elsőként a Logibet vezető tippmesterét, varint ajánljuk figyelmetekbe, akinek all time statisztikája is nagyon szépen fest a Logibeten és a tavalyi éve is remekül sikerült.

Varin eddig 4250 tenisztippből 1474 egység profitot ért el, ami 6.46% ROI-nak felel meg.

De nem kell szégyenkeznie Tippergretának sem, hiszen közel 4%-os ROI-val büszkélkedhet 500 tipp után, így a ranglista második helyezettjébe is megéri befektetni hosszútávon, különösen ha olyan kolosszális bravúrokat szállít, mint például Djokovics veretése, amely közel 50 egység tiszta profitot hozott az előfizetőknek.

Őket ajánljuk az Australian Open alatt
Tippmester Szint Tippszám Profit ROI
varin Master 4250 +1474.08 6.46%
Tippergreta Master 507 +165.30 3.84%
oNeMountebank Junior 158 +213.47 16.66%
fawkes Junior 306 +68.68 4.44%

De a rutinos tipsterek mellett bőségesen akadnak még olyanok, akikben van fantázia. A juniorok közül fawkes 306 tippet követően 4.44%-os ROI-val áll, míg oNeMountebanknek ugyan kicsi a tippszáma, de a 158 tipp után több, mint 16%-os ROI azért csak jelent valamit!

Csatlakozz és bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb tippmester!
A legjobb tippmesterek között minden hónapban 1000€ kerül kiosztásra, így különösen megéri magad kipróbálni a Logibeten. A tippmesterkedés ingyenes, bárki próbára teheti szakértelmét vagy akár vezetheti tippjeit!

Érdemes tehát előfizetni a Logibetre az Australian Open alatt is, hiszen egy előfizetéssel az összes tippmester összes tippjéhez hozzáférhetsz, mindössze 19.99€-s havi díjas áron.