Logibet

Meghosszabbítottuk a kedvezményt, továbbra is féláron van a Logibet!

  • Logibet

Amíg szűkös a fogadási kínálat, addig akciósan fizethettek elő akár hosszabb távra is.

Több, mint egy hónapja vezettük be a kedvezményes előfizetési lehetőséget a Logibeten, március 13-ától minden csomagra féláron lehetett előfizetni. Az akció ugyan április 19-én véget ért, ám a helyzetre való tekintettel a Logibet úgy döntött, továbbra is 50%-os árat biztosít azoknak, akik szeretnék megkapni a profi tippeket.

Íme a Logibet kedvezménye!
Április 19-e és május 17-e között a Logibet minden csomagja féláron érhető el. Így tehát akár egy 6 hónapos PRO-csomagot is 50%-os kedvezménnyel válthatsz meg. Az akció érvényesítéséhez írj egy e-mailt az info@logibet.com címre, hogy beállítsuk a kedvezményes árat.
Emellett akinek az előfizetése a fenti időpontok között megújul a Logibeten, annak visszaadjuk az előfizetés értékének 50%-át. Ehhez jelentkezz az info@logibet.com címmel a felhasználóneved és a tranzakciós azonosítód megadásával.

Unatkozni viszont ezekben a hetekben sincs esélyünk, napi közel 100 tippet publikálnak a különböző szinten lévő tipsterek a Logibeten, míg a Discordon az élet nem kevésbé izgalmas, köszönhetően elsősorban a dartstippeknek. A darts ugyanis még hetekig izgalmas délutánokat varázsol számunkra, amelyből a Logibet mastere, MoneyMaker is folyamatosan hasznot húz.

MoneyMaker az online dartsligák kezdete óta 30 élő dartstippet publikált, amelyből 18 nyertes volt.

Ráadásul egyre közelebb van különböző ligák indulása, a német és olasz csapatok már edzenek, a Premier League folytatásáról is szó van, a kínai élvonal várhatóan májusban elrajtol, és addig is az éppen zajló fehérorosz vagy nicaraguai bajnokság számtalan ötletet szülhet a tipsterektől.

Mindemellett dübörög az e-sport, az asztalitenisz, a röplabda, rengeteg tippmester tudja a szegényes kínálatból is kihozni a legjobbat.

Érdemes tehát most akciósan megváltani az előfizetést, hiszen most féláron kaphatod meg azt, amit néhány hét múlva teljes áron. Márpedig ha hosszabb távra fizetsz elő, nagyon sok pénzt spórolhatsz meg magadnak!