Hathárom

Ezt az eszközt minden profi fogadónak ismernie kell - íme a Tippkalkulátor!

Elindult a Hathárom oldalának új, ingyenes funkciója, amely egy sportfogadó eszköztárából sem hiányozhat!

Te is unod már, hogy állandóan össze kell kattintgatnod a fogadóirodáknál a szelvényeidet, hogy megtudd, hol nyerhetsz a legtöbbet? Nem tudod pontosan, milyen szorzót érdemes megjátszanod, ha szerinted 70%, hogy nyer a csapatod? Tudni akarod, melyik fogadóirodánál nyerhetsz a legtöbbet a tippjeiddel? Most mindezen kérdésekre egyetlen eszköz segítségével választ kaphatsz, méghozzá ingyen.

Bemutatjuk a Hathárom legújabb, mindenki számára ingyenesen használható funkcióját, a Tippkalkulátort!

 

A professzionális számológép első verziója a napokban került ki a Hathárom oldalára, az alábbi linken bárki elérheti és ki is próbálhatja. Röviden bemutatnánk, mik is a legfontosabb és leghasznosabb funkciói.

 

Kombi szelvények a legjobb oddson!

A sportfogadásban minden apró tized vagy század óriási jelentőséggel bír, hosszútávon lehet a különbség ez a nyerő és a vesztő sportfogadó között. Ha nem adod meg magadnak a lehetőséget, hogy több fogadóirodánál játssz és mindig a legjobb szorzóval tedd meg tippjeidet, nagyon nagy hibát követsz el. A Tippkalkulátor segítségével viszont mostantól nem kell egyesével végignézned minden bukméker ajánlatát, hiszen az eszköz megmutatja neked, a szelvényedre hol fizetik a legtöbbet.

Ehhez nincs más dolgod, mint összekattintgatni a szelvényedet a dátumválasztó segítségével akár több napra előre, majd az oldal alján lévő "Szelvény" gombra kattintva már láthatod is, hol érdemes megjátszanod a kombidat.

Próbáld ki te is a Tippkalkulátort, kattints a képre!

A fogadóiroda mellett lévő "Megjátszom" gomb már tovább is visz téged az irodához, ha pedig szeretnéd kiszámolni, mennyit is nyerhetsz ezzel a szelvénnyel, a bukmékerek alatt lévő téglalapba beírhatod a választott tétedet.

Mint az a fenti példánál is látható, a szelvénynél jelentős eltérés van az irodák között. Ne kövesd el azt a hibát, hogy fontos vagy forintokat hagysz veszni azért, mert beéred a rosszabb szorzóval!

 


Esélyszámoló - megjátsszam a tippet vagy sem?

A Tippkalkulátorunk másik fontos funkciója az esélyszámoló, amely megmondja neked, hogy érdemes-e megjátszanod a tippet vagy sem.

Ez rendkívül egyszerűen működik: beírod a kiválasztott szelvényed kimeneteleihez azt a százalékot, amely szerinted megmutatja a bekövetkezés valószínűségét, a rendszer pedig összehasonlítja ezt a valós szorzóval, és máris kiderül, érdemes-e fogadnod a tippre.

Ha a rendszer szerint nem érdemes megjátszanod a kombid egyik elemét, egyetlen kattintással el is távolíthatod a szelvényedről, mi pedig újraszámoljuk neked, hogy ennek fényében hol érdemes fogadnod.

Ha sikerült összeállítanod a tuti szelvényt és ezzel még elé is büszkélkednél az ismerőseidnek, az oldal alján található "Megosztom!" gombbal ki is küldheted a Facebookra!

Szeretettel adjuk át tehát a Tippkalkulátor első verzióját, amellyel kapcsolatban várjuk visszajelzéseteket akár itt hozzászólások formájában, akár az info@hatharom.com címre.

Reméljük, sikerült olyan eszközt fejlesztenünk, amely hozzásegít benneteket a fogadóirodák legyőzéséhez és a profitábilis sportfogadáshoz!


>>Támogass minket, hogy továbbra is ingyenesek maradhassunk!<<

Donation