Nemzetközi foci

C. Ronaldo besokallt, távozni akar Spanyolországból

  • MVB80

Az ügyészség által adócsalással vádolt Cristiano Ronaldo állítólag eldöntötte, nem akar többé Spanyolországban futballozni.

Cristiano Ronaldo elhagyja Spanyolországot – harsogta a portugál A Bola nevű sportnapilap pénteki száma. A lap azt írja, Ronaldót teljesen kiakasztotta, hogy a spanyol ügyészség 14,7 millió euró értékű adócsalással vádolja, és visszafordíthatatlan döntést hozott arról, hogy nem akar tovább Spanyolországban maradni.

Állítólag erről már Florentino Pérez elnököt is értesítette, úgyhogy gyanítjuk, hogy a Real-székházban most égnek a vonalak, és megy a tanakodás, hogyan lehet meggyőzni a portugál válogatottal a Konföderációs Kupára készülő Ronaldót.

1x2    
Portugália Döntetlen Mexikó
2.00 3.05 3.50

A Marca azt írja, a négyszeres aranylabdás úgy érzi, a spanyol ügyészség rajta akar példát statuálni, és emiatt egyszerűen elege lett.

Bár a Puskás Akadémia már alaposan megerősítette a csapatát, Ronaldónak nem kellene félnie, hogy csapat nélkül marad, a PSG vagy a Manchester United is kapna az alkalmon, és ennek a két klubnak még a lapokban megszellőztetett 180 milliós árat sem lenne nehéz kifizetni.

Reméljük, Ronaldo nem marad csöndben, és mielőbb kiderül, mi lesz vele

Ronaldo 2009 óta játszik a Realnál, felsorolni is nehéz, mi mindent ért el, de a két bajnoki cím és kupagyőzelem, valamint a három BL-trófea az élre kívánkozik.

Hogy aztán csak egy gyorsan múló hisztiről, vagy egy komoly elhatározásról van szó, még nem tudjuk, de az biztos, hogy a Konföderációs Kupán minden újságíró azt akarja majd kiszedni Ronaldóból, hogy akkor most elmegy-e Madridból.