Bajnokok Ligája

Ezt a meccset csak a United nyerheti meg

Persze ez fordítva is igaz, csak Mourinhóék bukhatják el. Az Old Trafford azonban egyelőre bevethetetlen a szezonban.

A Manchester United kedden este a Sevillát látja vendégül az Old Trafford közönsége előtt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az első meccsen a Vörös Ördögök csak De Gea parádés védéseinek köszönhették, hogy nem kaptak ki, a 0-0 után azonban továbbra sem lehetnek nyugodtak, hiszen nyerniük kell a biztos továbbjutáshoz.

1x2    
Manchester United Döntetlen Sevilla
1.60 3.65 5.75

Mourinho csapata persze függetlenül a kudarcnak tekinthető első felvonástól toronymagas esélyese a párharcnak, azonban ha a Sevilla megszerzi a kincset érő idegenbeli gólt, könnyen sebezhetővé válhatnak.

A belga csatár minden tétmeccset figyelembe véve már 23 gólnál jár. fotó:archív

Lukaku és társai kifejezetten jól hangoltak a sorsdöntő meccsre, hiszen a sevillai kirándulás óta megverték a Chelsea-t, 2-0-s hátrányból 3-2-re diadalmaskodtak a sereghajtó Crystal Palace fölött, hétvégén pedig 2-1-es győzelmet arattak a Klopp által újra fénykorát idéző Liverpool ellen. Önbizalomban tehát nem lesz hiány, azonban a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban mutatottaknál jóval élesebbnek kell lenniük a támadásaikban.

Manchester United#england-manchester_united#5

A United belga erőcsatára ihletett formában focizik az utóbbi időben és igaz, hogy nem mindig gólokkal veszi ki a részét a sikerből, de a védelmet páratlanul tudja megbontani és a passzaival is remekül segíti társait. A fiatal Marcus Rashford, aki egymaga lőtte győzelemre csapatát a Liverpool ellen szintén elképzelhetetlen, hogy ne kezdjen.

Juan Mata is könnyen lehet, hogy újra a pályán lesz mivel kreativitása és tapasztalata Firminóék ellen is sokat segített, Paul Pogba azonban szinte biztosan kimarad kisebb sérülése miatt. A mostanában remekelő és magának nevet csináló 21 éves McTominay helyére az előzetesek alapján a tapasztaltabb Fellaini kerülhet.

[2680952] 2018-03-13 20:45:00 Manchester United - Sevillax

A Sevillának közel sem sikerült ennyire jól a felkészülés, mivel a hétvégén hazai pályán 2-0-ra verte őket a Valencia. Rapszodikus teljesítményük az egész szezonra jellemző és a télen csapat élére hozott Vincenzo Montella sem tudott stabilitást hozni. A bajnokságban immár 11 pont a lemaradásuk a BL-t érő top 4 helytől, tehát meg kéne nyerniük a sorozatot amennyiben jövőre is el szeretnének indulni rajta. A klub igazgatója, José Castro a következőket mondta a visszavágó előtt:

Az összes egyenes kieséses meccs rendkívül nehéz, hiszen minden ellenfél költségvetése lényegesen nagyobb mint a miénk. Az elmúlt években a kulcshelyzetekben rendkívül balszerencsések voltunk. Most úgy tűnik ezt lehet visszakapjuk.

Montella fiai aligha hibáztathatják a szerencsét, hiszen amennyiben pontosabbak a kapu előtt az első meccsen, most egy vagy akár kétgólos előnyből is várhatnák a folytatást. A tréneren múlik majd, hogy az egyaránt hat gólnál járó Ben Yedder, Muriel vagy Sarabia kap bizalmat, az azonban biztos, hogy most már minden kihagyott helyzet duplán számít majd a végelszámolásnál.

A fogadóirodák nem igazán kételkednek abban, hogy Mourinhóék kiejtik az ötszörös Európa Liga győztes alakulatot, háromesélyes fogadásban @1.60-as oddson fogadhatunk rájuk - ez persze egyenlő a továbbjutásukkal is. Lukakuék a kezdősíp felcsendülésétől kezdve megpróbálják majd dominálni a találkozót, azonban rendkívül óvatosnak is kell lenniük, tehát elég valószínűtlen, hogy kiszakad a gólzsák. A     a 2,5 gól fölötti opcióra @1.85 míg az alattira @1.75-öt fizet.

Szerintetek van rá reális sansz, hogy kedden búcsút intsünk a Unitednek?

[2680952] 2018-03-13 20:45:00 Manchester United - Sevillax;