Bulvár

Götze-mezeket égetnek Dortmundban - fotók

Óriási felháborodást váltott ki a Borussia Dortmund szurkolóinak körében, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja az ősi rivális Bayern Münchenhez igazol. Mario Götze potom 37 millió euróért szerződött a bajor sztárcsapathoz, magára haragítva ezzel a fekete-sárga szimpatizánsokat. Az indulatokat még az sem csillapítja, hogy a a Dortmund 4-1-re legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A 20 éves tinisztár szerződtetését kedden jelentette be a Borussia Dortmund. A Ruhr-vidéki klub hatalmas összeget kaszíroz a támadó középpályás eladásával, a 37 millió euró német átigazolási rekord.

A pénz persze nem minden, főleg nem a szurkolóknak, akiket hidegzuhanyként ért a bejelentés. A világhálóra azóta számos olyan kép került fel, ahol a "júdásnak" titulált válogatott futballista mezét égetik el a szimpatizánsok - kifejezve ezzel véleményüket.

A kínos közjáték ellenére a Borussia Dortmund Robert Lewandowski mesternégyesével (!) 4-1-re kiütötte a Real Madrid csapatát a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, így igen kedvező helyzetből várhatja az egy hét múlva esedékes visszavágót.

 

Kedvencből kegyvesztett