Premier League

A kiállított Shelvey belekötött Fergusonba, a menedzser csak egy buta játékost látott - videó

A Liverpool kiállított játékosa, Jonjo Shelvey belekötött a Manchester United menedzserébe, Sir Alex Fergusonba a két csapat vasárnapi rangadóján, de a skót szakember nem vette nagyon a szívére a dolgot.

Jonjo Shelvey, a Liverpool játékosa hagyja el a pályát, miután a Liverpool-Manchester United mérkőzésen kiállította őt a játékvezető a Premier League-ben 2012-ben.

Shelveyt azért állította ki a mérkőzés játékvezetője, mert keményen összecsúsztak Johnny Evansszel a labdáért, és a United védője vitte el a játékszert, a liverpooli játékos pedig ellenfele lábát találta el. Kissé tehát balszerencséje is volt a fiatal labdarúgónak - fordítva is alakulhatott volna a dolog -, és nehezen is emésztette meg a piros lapot, Fergusonra mutogatva hagyta el a pályát.

"Odajött, és engem hibáztatott" - reagált a skót menedzser. "Miért is ne? Miért kellene belenéznie a tükörbe? Hibáztasson csak valaki mást! A srác még fiatal, és ha később megnézi mit csinált, rájön, hogy mennyire ostoba volt. Talán bocsánatot is kér majd, de lehet, hogy nem."